Maatregelen coronavirus

De effecten van de coronamaatregelen zijn voelbaar in de gehele samenleving en raken ondernemers en bedrijven in alle sectoren, ook in de architectenbranche. De gezondheid van onze medewerkers en klanten is, naast de continuïteit van onze dienstverlening, onze hoogste prioriteit.

Graag informeren wij u over de maatregelen die wij hebben genomen in de richting van onze medewerkers en arbeidsprocessen, om verspreiding van het virus zoveel als mogelijk te voorkomen. Met onze maatregelen volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

We hebben besloten om fysieke afspraken alleen te maken wanneer deze strikt noodzakelijk zijn. Indien nodig kunnen afspraken via online conferentie plaatsvinden. Alle externe bezoekers hebben beperkt toegang tot ons bedrijfspand tenzij in overleg met de directie/medewerkers anders wordt besloten. Onze medewerkers werken indien mogelijk thuis. Soms zijn we dus beperkt bereikbaar.

Indien de ontwikkelingen rondom het virus er om vragen deze besluiten te herzien, dan zullen wij ons beleid hier uiteraard op aanpassen en wordt u hierover geïnformeerd.

Excuses voor het eventuele ongemak, wij rekenen op uw begrip. Wij doen ons uiterste best om u ook in deze periode de kwalitatieve dienstverlening aan te bieden zoals u dat van ons gewend bent. Voor de actuele stand van zaken verwijzen wij u door naar onze website www.architectenalliantie.nl. 
Bij vragen en/of onduidelijkheden, neem gerust contact op via info@architectenalliantie.nl of 0113 – 229356. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wij vertrouwen erop dat deze beslissing zal bijdragen aan het indammen van het coronavirus voor het behouden van uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers, hun familie en vrienden.

Wij hopen dat de huidige situatie snel zal verbeteren en wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

Directie / team

Architecten Alliantie

Passief Bouwen Award 2015

KAPELLE/ROTTERDAM: De Meekrapstoof in Kapelle ... lees verder >

Verhuisd

Na een week verbouwen en schilderen zijn we sinds ... lees verder >
afbeelding bij Eerste Steen Bolwerk Sas van Gent

Eerste Steen Bolwerk Sas van Gent

Op woensdag 28 januari onthulde Jan-Frans Mulder, ... lees verder >
afbeelding bij Hoogste punt Seppe

Hoogste punt Seppe

lees verder >